Voit tehdä yksinkertaisen piirakan tähteistä, jos sinulla on jääkaapissa pitaleipää, raejuustoa ja juustoa.
Tähän reseptiin voi käyttää jopa kuivuvaa pitalevyä.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten tehdään pitapiirakkaa.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Kaada maito kulhoon, lisää munat ja raejuusto, suola, pippuri, revi pieniksi paloiksi tai murenna kuivattu pitalevy maitoon.
2.Raasta juusto raastimella.Lisää maidon ja pitaseoksen joukkoon.
3.Sekoita kaikki tasaiseksi, anna imeytyä pitaan ja valmistele leivinmuotti.
4.Voitele se voilla, aseta aihio sisään, esilämmitä uuni 180-190 asteeseen ja paista 25-30 minuuttia.
Voit ripotella päälle seesaminsiemeniä ja kun se on jäähtynyt, tarjoile.Nauti!