Jotta draaniki voidaan ylpeänä tarjoilla pöytään, niiden on oltava kauniin värisiä.
Tulos ei aina ole niin täydellinen..
Siksi kannattaa tuntea salaisuudet, joiden avulla voit valmistaa näyttävän värisen ruokalajin, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.
Mitkä niksit kannattaa tietää
Käytä sipulia oikein
Tiedetään, että tämä komponentti pystyy suojaamaan dranikia tummumiselta, mutta sitä on käytettävä oikein.Tätä varten vihannes ohjataan lihamyllyn läpi ja sekoitetaan välittömästi silputtuihin perunoihin.
Tällöin väristä tulee varmasti näyttävä.
Hapanimelää
Tätä temppua käyttävät monet kokit, jotka onnistuvat tarjoilemaan kauniita kullanvärisiä dranikkeja.Sinun tarvitsee vain lisätä valmistukseen pari pientä lusikallista smetanaa.
Sitruunat
Pieni määrä sitruunamehua riittää säilyttämään ruokalajin näyttävän värin.Hapokkuuden esiintymistä ei tarvitse pelätä: makua ei tule.
Älä viivyttele
Mitä pidempään draniki-valmiste on keittiössä, sitä suuremmat mahdollisuudet on, että perunat tummuvat.Yritä siksi valmistaa ruokalaji heti.