KotiRuokaMiten hazırlat täydellisen kahvin: herkkusuut ovat paljastaneet salaisuudet

Miten hazırlat täydellisen kahvin: herkkusuut ovat paljastaneet salaisuudet

Moni unohtaa joskus, kuinka helppoa on pilata jopa laadukas kahvi.

Joskus riittää, että keittämiseen käytetään väärän lämpöistä vettä.

Jos et halua pilata kahvia, lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova suosittelee noudattamaan tiettyjä sääntöjä.

Mistä ne koostuvat?

Vaahdon tuntijoille

Ei vain kahvinkeitin voi yllättää sinut näyttävällä cremalla.Sinun tarvitsee vain käyttää keittopannua sen valmistamiseen.Heti kun kahvi alkaa ’nousta’, se on poistettava keittimestä.

Tällöin crema säilyy myös tarjoilussa.

Lämpötilan valinta

Jos pidät täyteläisestä ja katkerasta kahvista, veden lämpötilan tulisi olla noin 95 celsiusastetta.Sama sääntö koskee väkevien juomien ystäviä.

Jos pidät miedommasta kahvin mausta, vesi kannattaa jäähdyttää 89 asteeseen.Näin juomasta tulee hyvin herkkä ja lempeä.

Kansi

Kaikki eivät tiedä, että kun kahvia keitetään mukissa, on käytettävä kantta.Tällöin voit säilyttää rikkaan maun ja kirkkaan aromin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit