KotiRuokaVain jauhoja ja kiehuvaa vettä: lehtitaikinan valmistus uzbekistanilaisella reseptillä - suussa sulavaa...

Vain jauhoja ja kiehuvaa vettä: lehtitaikinan valmistus uzbekistanilaisella reseptillä – suussa sulavaa tyhjästä.

Pidätkö kotitekoisten lättyjen leipomisesta? Sitten tämä artikkeli on sinua varten.

Kerromme herkullisten lehtikaalileivonnaisten reseptin aineksista, joita jokaisessa kodissa on.

Miten tehdään lehtitaikinaa

Näin leivotaan lehtitaikinaa Uzbekistanissa.Tarvitset jauhoja, suolaa, sokeria ja voita.

Kaada 700 grammaa seulottuja jauhoja kulhoon, lisää teelusikallinen sokeria ja teelusikallinen suolaa, sekoita.

Kaada joukkoon puoli litraa kiehuvaa vettä, vaivaa taikina.Valmiin taikinan tulee seistä 15 minuuttia.

Jaa taikina kahdeksaan yhtä suureen osaan.Kauli yksi taikinapallo ohueksi, voitele voilla, ripottele päälle jauhoja.

Taita taikina kirjekuoreksi, sivele jokainen kerros voilla ja ripottele päälle jauhoja.

Laita aihio syrjään, kauli toinen taikinapallo, voita ja ripottele jauhoja, aseta valmis kirjekuori keskelle, peitä se taikinalla molemmilta puolilta, voita ja ripottele jauhoja neliön muotoiseksi.

Tuloksena on neljä paksua kakkua.Kauli jokainen niistä uudelleen niin, että se kaksinkertaistuu kooltaan.

Laita tortillat voideltuun paistinpannuun ja paista miedolla lämmöllä kannen alla molemmin puolin kullanruskeiksi.Sivele kuumat tortillat voilla.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit