Maukkaan keiton keittäminen, josta koko perhe ilahtuu, on kokeneiden emäntien todellista taitoa.
Sen voi kuitenkin aina oppia..
Siksi kannattaa selvittää tämän klassikkokeiton tärkeimmät salaisuudet, sanoo lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.
Mistä ne koostuvat
Kaalin valinta
Huolimatta siitä, että mitä tahansa kaalia voi käyttää keiton valmistukseen, maukkain ja luonteenomaisin keitto on syyslajikkeisiin perustuva keitto.
Siksi kylmänä vuodenaikana keitto on erityisen maukasta.
Salainen kastike
Kaikki tietävät, että keitossa on omaleimainen vivahde, jota ei voi sekoittaa mihinkään muuhun.Halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi lautasen koostumukseen on lisättävä erityinen kastike.
Voit käyttää suolakurkkusienistä tai hapankaalista saatua suolavettä.
Hauduttaminen
Jotta kilvistä tulisi erityisen maukkaita, kannattaa kieltäytyä kiirehtimästä.On tapana paitsi keittää keitto, myös hauduttaa se uunissa matalassa lämpötilassa.