Leipominen on aina hyvin kodikasta, ravitsevaa, herkullista ja iloista.Sitä varjostaa vain yksi yksityiskohta – jauhot ovat haitallisia vyötärölle ja vartalolle yleensä.
Kummallista kyllä, voit leipoa herkullisia jauhottomia keksejä, eikä mitä tahansa, vaan kookoskeksejä.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, kokki ja neljännen luokan leipuri, kertoo, miten leipoa kookoskeksejä ilman jauhoja.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Erottele valkuaiset keltuaisista ja lisää valkuaisiin ripaus suolaa ja vatkaa kaikki huolellisesti.
2.Lisää sokeri pysähtymättä ja jatka vatkaamista, kunnes muodostuu rehevää vaahtoa.
3.Lisää kookoslastut proteiinivaahtoon, sekoita ja lusikoi seos leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Kun olet valmis, siirrä 180 asteessa esilämmitettyyn uuniin 15-20 minuutiksi.Hyvää ruokahalua!