KotiRuokaTämä on virhe, jonka monet ihmiset tekevät: minkä suolan valita kaalin säilömiseen.

Tämä on virhe, jonka monet ihmiset tekevät: minkä suolan valita kaalin säilömiseen.

Se, tuleeko marinoidusta kaalista maukasta, riippuu ei vähiten käytetyistä raaka-aineista.

Erityisen tärkeää on valita oikea suola.Kerromme, millaista suolaa kaalin marinointiin tulisi käyttää.

Millaista suolaa käytetään kaalin marinointiin

Kokeneet kokit käyttävät tavallista suolaa ilman lisäaineita kaalin marinointiin.

Jodioitua suolaa ei saa koskaan käyttää, kaali pilaantuu.

Myös jauhaminen on tärkeää.Kaalin marinointiin tarvitaan karkeaa tai keskikarkeaa suolaa.

Kaalikiloa kohti kannattaa ottaa 30 grammaa suolaa.Jos lisäät vähemmän, kaali voi homehtua.

Äläkä unohda ottaa huomioon käytettyjen lisäaineiden (porkkanat, karpalot) painoa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit