KotiRuokaMiksi paistetut perunasi ovat aina limaiset? Ota selvää, miten se korjataan.

Miksi paistetut perunasi ovat aina limaiset? Ota selvää, miten se korjataan.

Ei ole väliä, mitä ulkomaisia ruokia pöytään ilmestyy, paistetut perunat ovat silti suosikkeja..

Mutta jotta päivällisen valmistaminen ei aiheuttaisi emännälle ahdistusta, on käytettävä pientä temppua, jolla pääsee ikuisesti eroon tarpeesta siivota paistettujen perunoiden jälkeen palanut tarjotin..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi meille, miten kokata.

Valmista mukulat tavalliseen tapaan ja leikkaa ne oljiksi.Laita ne siivilään, huuhtele huolellisesti juoksevassa vedessä ja kuivaa.

Näin poistetaan tärkkelys ja ylimääräinen kosteus pinnalta, mikä on perunan palamisen pääasiallinen syy.

Laita paistinpannu tulelle, kaada siihen riittävästi kasviöljyä ja kuumenna se.

Perunat (niitä ei saa olla liikaa) voidaan levittää vasta, kun paistinpannun pinta on kuumennettu hyvin.Muista, että huonosti lämmitetty paistovuoka on tärkein syy epäonnistuneeseen paistamiseen.

Paista perunoita kovalla lämmöllä ensimmäiset 3 minuuttia ja sekoita huolellisesti lastalla keskeytyksettä.

Tämä on erittäin tärkeää, se alkaa heti ruskistua tasaisesti ja saada kultaisen värin.Sen jälkeen tulta on vähennettävä ja pannu on peitettävä kannella, mutta kurkista silti ajoittain sisään ja älä unohda sekoittaa sisältöä.

Voit suolata sen 5-10 minuuttia ennen kuin se on valmis.Jos tämä tehdään ensin, perunoista irtoaa mehua ja ylimääräinen kosteus auttaa viipaleita tarttumaan pintaan.

Halutessasi voit tässä vaiheessa lisätä sipulia, joka on aiemmin hienonnettu, se antaa erityisen aromin ja maun.

Jotta toimintojen järjestys jää helposti mieleen, paina mieleen pikakirjoitus: kuivaa, kuumenna, kaada paljon öljyä, älä heti suolaa.Noudata näitä sääntöjä, ja paistetuista perunoista tulee täydellisiä, ne eivät tartu pannuun, ovat ruskistuneita ja ruokahalukkaita.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit