KotiKasvitMitkä viljat voidaan käyttää koristamaan puutarhaa: niin vaatimaton - kasvaa ilman vaivannäköä.

Mitkä viljat voidaan käyttää koristamaan puutarhaa: niin vaatimaton – kasvaa ilman vaivannäköä.

Jos etsit vaihtoehtoja tonttisi kaunistamiseksi, tutustu tarkemmin tämän artikkelin luetteloon.’.

BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntijan, agronomin ja maisemasuunnittelijan Anastasia Kovrignyhin mukaan mukana olevat yksilöt eivät ole vaativia, mikä tarkoittaa, että ne voivat kasvaa käytännössä ilman sinun osallistumistasi.

Miscanthus

Miscanthus on vaatimaton monivuotinen yrtti, joka muodostaa reheviä pensaita, joiden korkeus vaihtelee 80 senttimetristä kahteen metriin.Sen versot ovat suoria, ja niiden päissä on viuhkamaisia, 10-30 senttimetrin pituisia tähkylöitä.

Miscanthus-lajikkeita on noin neljäkymmentä.Sen lehdet voivat olla vihreän eri sävyjä, ja sen pörröiset ’kukat’ ovat valkoisia, vaaleanpunaisia ja kultaisia.

Waddle

Toinen monivuotinen kasvi, joka muodostaa tiiviitä, enintään metrin korkuisia rykelmiä.Sen vihreät lehdet ovat tavallisesti käärittyjä putkiksi.

Toukokuussa kasvi tuottaa suuren määrän kukintoja, joissa on hienoja, jopa 2,5 senttimetriä pitkiä karvoja.Ne muodostavat pensaan latvaan rehevän, ilmavan lakin, joka lepattaa näyttävästi myös tuulessa.

Fescue

Fescuen tunnistaa pienistä pyöreistä pensaista, jotka ovat korkeintaan 20-30 senttimetriä korkeita.

Samanlainen kasvi kuin heinät, tämä kasvi kukkii toukokuun tienoilla, jolloin siniheinän yläpuolella kasvaa 50-60 senttimetrin korkuisia kukkavarret.Ne tuottavat 5-15 millimetrin kokoisia tähkylöitä, joiden väri muuttuu kukinnan aikana vihreästä kullanväriseksi, jossa on helmiäisvärinen sävy.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit