Jos pitää käyttää sipulia tuoreena keitetyssä ruoassa, voi tulla vakava ongelma..
Tosiasia on, että tässä vihanneksessa voi olla hyvin sitkeä ja tuntuva kitkerä maku.
Tämä yksinkertaisesti pilaa ruokalajin, koska komponentit ovat epätasapainossa, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Useimmiten neuvotaan turvautumaan vihannesten marinointiin.Jos tämä menetelmä ei jostain syystä sovi sinulle, voit harkita vaihtoehtoisia vaihtoehtoja.
Mitä niistä voit käyttää
Jäävesi
Yksinkertainen ja käytännöllinen tapa, jota voit huoletta kokeilla.Paloittele vihannes.Lähetä se sen jälkeen astiaan, jossa on kylmää vettä ja jäätä.
Noin 15 minuutin kuluttua voit valuttaa veden ja käyttää sipulit.
Suolaa
Myös karkea suola tekee työnsä täydellisesti.Kannattaa yhdistää hienonnettu sipuli tähän ainesosaan ja odottaa korkeintaan 15 minuuttia.
Sipulit täytyy huuhdella veden alla ja voit aloittaa keittämisen.