KotiRuokaAinekset majoneesin valmistukseen ilman kananmunia ovat purkkihernesäilykkeitä.

Ainekset majoneesin valmistukseen ilman kananmunia ovat purkkihernesäilykkeitä.

Monet tietävät, että kotitekoinen majoneesi on aina maukkaampaa ja terveellisempää kuin kaupasta ostettu majoneesi, koska siinä käytetään hyväksi todettuja tuotteita..

Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että kuuluisasta kastikkeesta on mahdollista valmistaa vähärasvainen versio.

On huomionarvoista, että hernepurkkien neste auttaa meitä tässä asiassa, toteaa lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Miten tehdä kotitekoista majoneesia ilman kananmunia?

Tarvittavat tuotteet

– Kupillinen herneitä sisältävää nestettä;
– pieni lusikallinen sinappia;
– kupillinen kasviöljyä;
– suolaa ja pippuria oman harkintasi mukaan.

Kypsennysprosessi

On tarpeen lähettää neste tölkistä herneiden kanssa tehosekoittimeen, lisätä suolaa, pippuria ja sinappia.Laitamme laitteen päälle ja aloitamme vatkaamisen.

Sitten on voin vuoro.

Huomionarvoista on, että koko volyymiä ei pitäisi esitellä.Se on kaadettava erissä ja tässä vaiheessa on jatkettava vatkaamista.

Heti kun kastike on saanut sille ominaisen rakenteen ja värin, voit sammuttaa tehosekoittimen.

Mielenkiintoinen seikka on, että tämä majoneesi keksittiin vasta muutama vuosi sitten, mutta se on silti onnistunut nousemaan suosioon.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit