KotiRuokaAinutlaatuinen resepti suklaalla täytetyn riisipuuron valmistukseen

Ainutlaatuinen resepti suklaalla täytetyn riisipuuron valmistukseen

Riisi on universaali tuote, jota voidaan käyttää sekä pää- että jälkiruokien valmistukseen..

Ja jos valmistamme useimmiten lisukkeita, risottoa ja pilafia, niin makea puuro liittyy pääasiassa vauvanruokaan..

Kannattaa kuitenkin kokeilla reseptiä, joka sopii täydellisesti sekä lasten ruokalistalle että aikuisten ruokavalioon, toteaa kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaarinen asiantuntija.

Kuinka keittää riisipuuroa suklaalla?

Tuotteet

– puoli lasillista riisiä;
– kaksi lasillista maitoa;
– iso lusikka kaakaota;
– puolikas suklaapatukka;
– kaksi suurta lusikallista sokeria (voit lisätä vaniljaa haluttaessa);
– vähän suolaa.

Keittoprosessi

Sinun on ensin huuhdeltava riisi ja valittava sitten sopiva pannu.Sekoita siinä heti suola sokerin ja kaakaon kanssa, jolloin saavutetaan homogeeninen koostumus.

Lisää riisi ja sekoita uudelleen.

Kun olet lisännyt maidon, keitä astiaa neljäsosa tuntia.Muista, että puuroa tulee sekoittaa.Kun puuro on valmis, lisää raastettu suklaa.

Täydellinen makea ja herkullinen ruokalaji on valmis tarjottavaksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit