KotiRuokaÄlä kiirehdi lisäämään keltuaisia ​​Olivieriin: tässä on mitä sinun on tehtävä niiden...

Älä kiirehdi lisäämään keltuaisia ​​Olivieriin: tässä on mitä sinun on tehtävä niiden kanssa

Keitetyt munat ovat tärkeä osa Oliviera..

Tämän ainesosan ansiosta salaatti saa kirkkaan maun, arkuus ja kylläisyyden..

Kaikki amatöörikokit eivät kuitenkaan lisää tätä komponenttia astiaan oikein.

Yulia Arkhipova, Belnovosti-verkkojulkaisun ruoanlaitto-alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri, ei suosittele munien lisäämistä Olivieriin kokonaan.

Asiantuntijan mukaan sinun on ensin jaettava keitetty tuote valkuaisiin ja keltuaisiin.

Ensinnäkin munien valkoisen osan pitäisi näkyä salaatissa.Mutta keltuaiset on alistettava tietylle ’käsittelylle’.

Mitä keltuaisille tulee tehdä ennen kuin lisäät Olivieriin?

Munankeltuaiset tulee jauhaa suolalla ja tehdä osaksi herkullista kastiketta.

Joten Olivieria ei pidä maustaa majoneesilla.On parempi valmistaa sidos, joka koostuu seuraavista komponenteista:

  • 3-4 keltuaista, muussattu suolalla.
  • 1 tl sinappia.
  • 200 grammaa smetanaa.
  • 1 tl sitruunamehua.
  • Tuloksena on upea kastike, joka tekee salaatista uskomattoman maukkaan.

    Muuten, keltuaisten läsnäolo vain kastikkeessa parantaa huomattavasti ruuan ulkonäköä.

    Tosiasia on, että Olivier-salaatissa ei ole keltaisia ​​’muruja’: salaatti näyttää erittäin siistiltä.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit