KotiRuokaÄlä tee tätä virhettä: miksi tattaria ei voida keittää kylmässä vedessä

Älä tee tätä virhettä: miksi tattaria ei voida keittää kylmässä vedessä

Kun keitetään tattaria, useimmat ihmiset kaatavat murot kylmään veteen..

Ammattikokit sanovat kuitenkin, että tämä on väärin.

Kerromme sinulle, kuinka tattari keitetään niin, että siitä tulee murenevaa.

Kuinka keittää tattari oikein

Jos kaada tattari kylmään veteen, puurosta tulee todennäköisesti tahmeaa.

Ammattitaitoiset kokit suosittelevat tattarien laittamista pannulle kiehuvan veden jälkeen.

Tämä on ainoa tapa välttää epämiellyttävä sotku.

Tämän jälkeen sinun on vähennettävä lämpö minimiin ja peitettävä pannu kannella.

Sinun tulee kypsentää enintään 25 minuuttia.On suositeltavaa käyttää pannua, jossa on paksut seinämät ja pohja.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit