KotiRuokaEi tärkkelystä: kuinka sakeuttaa jopa erittäin nestemäistä hilloa piirakoiden ja pullien täytteeksi...

Ei tärkkelystä: kuinka sakeuttaa jopa erittäin nestemäistä hilloa piirakoiden ja pullien täytteeksi – kokin menetelmä

Monet kotiäidit käyttävät tärkkelystä hillon sakeuttamiseen täyttöä varten, mutta on olemassa tehokkaampi tapa..

Kerromme kuinka sakeuttaa jopa erittäin ohutta hilloa.

Kuinka paksuntaa hilloa

Laita tarvittava määrä hilloa paksupohjaiseen kattilaan (jotta ei pala).

Jos hillo oli jääkaapissa, lämmitä sitä hieman.Lisää sitten mannasuurimot.

Epätäydellistä hillolasillista varten tarvitset teelusikallisen mannasuurimoa.Sekoita ja anna seistä 20 minuuttia, jotta vilja turpoaa hieman.

Mannasuurimo voi näkyä heti hillossa, mutta sitä ei näe tai tunne täytteessä.

Jos hillo on hyvin nestemäistä, lisää ruokalusikallinen mannasuurimoa lasia kohden.

20 minuutin kuluttua laita pannu tuleen, kiehauta, keitä kaksi minuuttia, jäähdytä.Voit valmistaa leivonnaisia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit