Keräsit valtavan kesäkurpitsasadon etkä tiedä mitä tehdä niistä?.
Tässä on muutamia erittäin mielenkiintoisia reseptejä.Yksi niistä on ranskalainen munakas.
Jos raastettua kesäkurpitsaa sekoittaa raa’an kananmunan ja jauhojen kanssa, saa uskomattoman maukkaan ja täyteläisen aamiaisen.
Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, jakoi reseptinsä yltäkylläiseen kesäkurpitsaruokaan.
Miten valmistetaan ranskalainen munakas kesäkurpitsoista
Ota yksi pieni kesäkurpitsa.Jos sen kuori on liian kova, leikkaa se pois etukäteen.
Silppua hedelmät raastimella ja lähetä syntynyt seos kulhoon.
Riko kaksi kananmunaa samaan astiaan, lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja kaada hieman jauhoja (yksi ruokalusikallinen riittää).
Sekoita seos huolellisesti, kaada se lämmitettyyn pannuun, johon on etukäteen sulatettu pala kasviöljyä, ja peitä kannella.
Poista kansi 5 minuutin kuluttua, käännä munakas ympäri ja paista sitä yhtä kauan.
Tuloksena on paksu ja roteva ’pannukakku’, jonka maku miellyttää sinua varmasti.