Toisaalta runsaan kesäkurpitsasadon saaminen on erittäin hyvä asia: mökkiviljelijällä on suuri varasto näitä maukkaita vihanneksia.
Toisaalta hedelmiä voi olla niin paljon, että niitä on jaettava ystäville ja tuttaville.Eikä ole varmaa, että kaikki ottavat tällaisen lahjan vastaan.
Ja jos kesäkurpitsoja ei syödä ajoissa tai jaeta, ne yksinkertaisesti pilaantuvat.
Keräämäsi hedelmävarasto on valtava, mutta tavalliset kesäkurpitsaruoat (esim. ympyrät taikinassa) alkavat kyllästyttää?
Ei hätää! Kiinnitä huomiota yhteen mielenkiintoiseen ruokalajiin.Pidät siitä varmasti! Sinä ja perheesi olette valmiita nauttimaan tätä herkkua lähes joka päivä.
Neljännen luokan kokki ja leipuri Julia Arkhipova jakoi runsaan kesäkurpitsaruoan reseptin Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntijan kanssa ruoanlaiton alalla.
Miten valmistetaan kesäkurpitsakakkuja juustolla
Raasta puoli kiloa kesäkurpitsaa ja puhdista saatu seos ylimääräisestä nesteestä.
Lisää seuraavaksi 100 grammaa juustoraastetta, pari munaa ja kolme ruokalusikallista jauhoja.
Sekoita pohja huolellisesti ja suolaa se.
Lopputuloksena on taikina, josta saa upeita pannukakkuja.Paista ne yksinkertaisesti pannulla molemmin puolin.
’Shaybochkista’ tulee erittäin pehmeää, mureaa, runsasta ja uskomattoman maukasta.On suositeltavaa syödä tämä ruokalaji smetanan kanssa.