KotiRuokaHerkkusienien keittäminen Georgian kielellä: erittäin herkullinen alkupala

Herkkusienien keittäminen Georgian kielellä: erittäin herkullinen alkupala

Yleensä kaukasialainen keittiö koostuu lihasta, siipikarjasta ja vihanneksista.Georgian kielellä sienet eivät ole niin yleisiä..

Georgialaisista herkkusienistä tulee hyvin täyttäviä, eikä sellaisen välipalan jälkeen halua ajatella ruokaa pitkään aikaan..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • herkkusienet – 400 gr.
  • sipulit – 2 kpl.
  • pippuria ja suolaa maun mukaan.
  • valkosipuli – 1-2 neilikkaa.
  • smetana (15%) – 2 rkl.l.
  • juusto – 150 gr.
  • aromaattiset yrtit – 1 tl.l.
  • yrttejä maun mukaan ja kasviöljyä.
  • Kuinka kokata

    1.Herkkusienet ovat keskikokoisia.Ne pestään ja leikataan kahteen osaan.

    2.Kuorittu sipuli tulee leikata neljään osaan ja leikata keskikokoisiksi paloiksi ja paista sitten pannulla kasviöljyssä korkealla lämmöllä 5-6 minuuttia.

    3.Kun olet valmis, lisää sienet ja paista vielä 10-12 minuuttia korkealla lämmöllä.

    4.Lisää mausteet, hienonnettu valkosipuli, sekoita, poista lämmöltä ja laita uunivuokaan.

    5.Sekoita smetana, juustoraaste, yrtit ja kaada tämä kastike tasaisesti sienien päälle.

    Kuumenna uuni 200 asteeseen ja paista 15 minuuttia.Kun olet valmis, ripottele päälle hienonnettuja yrttejä ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit