KotiRuokaHerkullinen vihannesmuhennos juustolla ja kermalla: ehdottomasti kokeilemisen arvoista

Herkullinen vihannesmuhennos juustolla ja kermalla: ehdottomasti kokeilemisen arvoista

Squash-kausi jatkuu, jonka aikana perunat liikkuvat luottavaisesti sisään..

Sopivin tilaisuus valmistaa herkullinen peruna-kurpitsavuoka juustolla ja kermalla.Reseptistä tulee kesän suosikkiruoka, kuten kesäkurpitsapannukakkuistakin..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa – 2 kpl.
  • perunat – 4-5 kpl.
  • juusto – 150 gr.
  • kerma (33%) – 300-350 ml.
  • suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • pari valkosipulinkynttä.
  • kasviöljy – 1 rkl.l.
  • Kuinka kokata

    1.Kuori perunat ja kesäkurpitsa ja leikkaa ne viipaleiksi, raasta juusto karkealla raastimella ja pujota valkosipuli puristimen läpi.

    2.Sekoita kerma, valkosipuli, mausteet ja hieman juustoraastetta.

    3.Voitele uunivuoka kasviöljyllä, laita siihen kasvikset ja täytä kermaisella kastikkeella.

    4.Paista 200 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia ja ripottele muutama minuutti ennen valmista loput juustoraasteesta.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit