KotiRuokaHuomautus kotiäideille: mitkä ovat kolme salaisuutta ihanteellisen paistilihan valmistamiseen?

Huomautus kotiäideille: mitkä ovat kolme salaisuutta ihanteellisen paistilihan valmistamiseen?

Paahtopaistia pidetään perinteisesti juhlapöytäruokana, mutta mikään ei estä tarjoilemasta sitä tavallisina päivinä, mikä tekee illallisesta todella erikoisen..

Jos paistat paahtopaistia oikein, kaikki ilahtuvat..

Kannattaa myös muistaa, että ruokalaji tuli meille englantilaisesta keittiöstä, sanoi lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitkä 3 salaisuutta kannattaa muistaa?

Tuotevalikoima

Menestyneen paahtopaistimme perusta on korkealaatuisin liha.Kappaleen tulee olla riittävän suuri.Ruoassa käytetään vain naudanlihaa, jossa on rasvakerroksia.

Peittausprosessi

Koska itse ruokalaji osoittautuu erittäin mielenkiintoiseksi, sinun ei pitäisi ’monimutkaista’ makua ja tuoksua marinadin ainesosien ylimäärällä.

Rajoita itsesi tuoksumattomaan kasviöljyyn, suolaan, jauhettua mustapippuria ja basilikaa.Tämä riittää hyvin.

Lämpötila

Et voi laittaa kylmää lihaa uuniin: astiasta ei yksinkertaisesti tule odotuksiasi.Siksi sinun tulee odottaa huoneenlämpöiseksi ja aloittaa vasta sitten ruoanlaitto.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit