KotiRuokaKaikki kotiäidit eivät tiedä, miten shish kebab marinoidaan oluessa.

Kaikki kotiäidit eivät tiedä, miten shish kebab marinoidaan oluessa.

Varmasti monet ovat kuulleet, että olutta käytetään grillauksen marinaadina..

Uskotaan, että tällä kypsennysmenetelmällä kovimmastakin lihasta tulee pehmeämpää..

Mutta tämä ei ole oluen ainoa ominaisuus, sanoo kokki Yulia Arkhipova, lehtemme ruoanlaittoasiantuntija.

Olut auttaa parantamaan ’monimutkaisten’ lihojen, kuten esimerkiksi lampaanlihan, tuoksua ja makua.

Kuinka valmistaa oikein tällainen epätavallinen marinadi?

Jos haluat, että kebab on täydellinen, sinun ei kannata tinkiä raaka-aineiden ostamisesta: marinadille parasta olutta, joka myydään hanasta.

Lihakiloa kohti ota puolitoista litraa juomaa.

Jauha liha ja laita se sopivaan kulhoon.Kaada sekaan itse olut.Jäljelle jää vain suolan lisääminen oman harkintasi mukaan.Voit myös lisätä mausteita.

Sinun on jätettävä liha useita tunteja, jotta siitä tulee pehmeämpi ja maukkaampi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit