KotiRuokaKeittoa varten yhdistä nämä kolme ainesosaa: maku, tuoksu ja paksuus.

Keittoa varten yhdistä nämä kolme ainesosaa: maku, tuoksu ja paksuus.

Se, tuleeko keitosta maukasta, riippuu ei vähiten paistustavasta..

Kerromme sinulle kolme salaisuutta täydellisen paistin valmistamiseen.

Kuinka valmistaa täydellinen paisti

Ensimmäinen salaisuus on voita.Jos haluat saada kirkkaan paisti, lisää pala voita porkkanoita paistaessasi.

Sinun on lisättävä se, kun porkkanat alkavat ruskeaa.teelusikallinen öljyä riittää.

Toinen salaisuus on voi ja jauhot.Vaihtoehto niille, jotka haluavat sakeuttaa keittoa.

Kun ainekset ovat ruskistuneet, lisää teelusikallinen jauhoja ja voita.

Kolmas salaisuus on sokeri.Se karamellisoituu paahdettaessa ja antaa kauniin värin.Sinun on lisättävä sokeria, kun sipuli muuttuu läpinäkyväksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit