KotiRuokaKesäkurpitsan suolakurkku herkullisesti: resepti herukanlehdillä

Kesäkurpitsan suolakurkku herkullisesti: resepti herukanlehdillä

Kesäasukkaat ja puutarhurit paistavat vielä ensimmäiset kesäkurpitsat, ja kun ne ovat täynnä, he alkavat valmistaa tarvikkeita talveksi..

Tässä tapauksessa yksi mielenkiintoinen resepti marinoituun kesäkurpitsaan herukanlehdillä on hyödyllinen..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa – 1-2 kpl.
  • mustapippuria – 5 kpl.
  • maustepippuri – 5 kpl.
  • neilikka – 3 kpl.
  • tilli – 1 nippu.
  • valkosipuli – 2 neilikkaa.
  • herukan lehdet – 2 kpl.
  • kirsikan lehdet – 2 kpl.
  • etikkahappo (70%) – 1 tl.l.
  • suola – 1 rkl.l.
  • sokeri – 2 rkl.l.
  • vesi – 1 l.
  • Kuinka kokata

    1.Leikkaa kesäkurpitsa renkaiksi ja laita purkkiin (1 litra), sitten herukan ja kirsikan lehdet.

    2.Lisää musta ja maustepippuri ja neilikka.Hienonna tilli ja valkosipuli ja laita myös purkkiin.

    3.Kaada kesäkurpitsat ja kaada kiehuvaa vettä päälle ja peitä kannella.

    4.Valmista marinadi: lisää suola ja sokeri 1 litraan kiehuvaa vettä ja kiehauta.

    5.Valuta vesi purkista ja täytä kesäkurpitsa marinadilla, lisää sitten 1 tl.l.etikkahappo.

    Suljemme purkit kansilla, käännämme ne, jätämme huoneenlämpöön, kunnes ne jäähtyvät, ja säilytämme pimeässä ja viileässä paikassa.

    Aiemmin kerroimme, mitä sieniä ei saa käyttää keiton valmistamiseen.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit