KotiRuokaKirsikoiden valmistaminen talveksi: loistava resepti - hillohyytelö 'Syö mielesi'

Kirsikoiden valmistaminen talveksi: loistava resepti – hillohyytelö ’Syö mielesi’

Jos haluat nauttia kirsikoiden maagisesta mausta talvikaudella, on aika hankkia resepti herkulliseen ja aromaattiseen valmisteeseen tästä marjasta..

Kuinka valmistaa kirsikkahillohyytelöä, jolle voidaan turvallisesti antaa nimi ’Eat Your Mind’, kertoi BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova..

Tätä varten tarvitset:

  • 1 kg tuoreita kirsikoita.
  • 700 g sokeria.
  • 100 ml kylmää keitettyä vettä.
  • 25 g gelatiinia.
  • Marjat on pestävä huolellisesti, siemenet poistettava ja siirrettävä syvään kulhoon.

    Tämän jälkeen peitä kirsikat sokerilla ja anna olla tässä muodossa 5-8 tuntia, kunnes ne ovat liotuneet.

    Kun aika on sopiva, liuotetaan gelatiini veteen ja laitetaan kirsikat liedelle kiehumaan.Kun marjat saavuttavat kiehumispisteen, alenna lämpöä ja hauduta noin 10 minuuttia, muista kuoria vaahto pois.

    Nyt on aika lisätä gelatiini ja sekoita tuleva seos hyvin.

    Kun hillohyytelö on valmis, kaada se puhtaisiin ja esisteriloituihin purkkeihin ja sulje sitten astiat kierrekorkilla tai rullaa ne.

    Tölkit tulee kääntää, kääriä ja odottaa, kunnes ne jäähtyvät, ja siirtää sitten jääkaappiin tai kellariin.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit