KotiRuokaKokeile tätä kylmän tomaattikeiton reseptiä kesän viimeisen helteisen kuukauden aikana.

Kokeile tätä kylmän tomaattikeiton reseptiä kesän viimeisen helteisen kuukauden aikana.

Kenenkään ei tulisi mieleen syödä kylmiä keittoja syksyllä tai mihinkään muuhun aikaan vuodesta, paitsi kuumana kesänä..

Ja vaikka elokuu on vielä kalenterissa, on vielä aikaa hemmotella itseään virkistävillä ja vitamiinirikkailla ensiruokilla..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi espanjalaisen kylmäkeiton valmistamisesta.

Tarvitset:

  • tomaatit 1 kg.
  • kurkut 200 gr.
  • punainen paprika 150 gr.
  • violetti sipuli 100 gr.
  • valkosipuli 1-2 kynttä.
  • kasviöljy 50 ml.
  • viinietikka 20 ml.
  • basilikaa, suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Kuori tomaatit ja kurkut ja poista paprikoista siemenet.

    2.Kuori sipuli ja valkosipuli ja laita kaikki valmistetut vihannekset tehosekoittimen kulhoon sekoittamista varten.

    3.Lisää kasviöljy, suola ja mustapippuri ja jauha vihannekset tasaiseksi soseeksi.

    4.Kaada se kattilaan, lisää etikka ja basilika ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.

    Kun se on jäähtynyt, kaada lautasille ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit