Vihannesten talvikorjuu on täydessä vauhdissa, ja vaikka markkinoilta löytyy laaja valikoima vihanneksia, voit olla myös luova..
Tässä on toinen herkullinen munakoisoresepti, josta jokainen varmasti nauttii..
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, opastaa meitä korealaistyylisten munakoisojen valmistamisessa talveksi.
Sitä vaaditaan
Kuinka kokata
1. Leikkaa munakoiso viipaleiksi. Liota tarvittaessa muutama minuutti, ripottele suolaa kitkeryyden poistamiseksi ja huuhtele hyvin.
2. Kuori paprika siemenistä ja leikkaa suikaleiksi. Raasta porkkanat ja purista valkosipuli murskaimen avulla.
3. Paista munakoiso pannulla kullanruskeiksi.
4. Sekoita munakoisot sitten muiden vihannesten kanssa, kaada päälle kasviöljyä, lisää mausteet luettelon mukaan ja etikka. Sekoita huolellisesti ja anna vaikuttaa 30 minuuttia.
5. Laita salaatti steriloituihin purkkeihin, laita ne kattilaan vedellä, peitä kannella ja steriloi 15-20 minuuttia.
Käärimme purkit ylösalaisin, peitämme ne, ja kun ne jäähtyvät, säilytämme ne pimeässä ja viileässä paikassa.