KotiRuokaKolme tyypillisintä virhettä, joita tehdään pilafin valmistuksessa, ovat seuraavat: tarkkaile itseäsi.

Kolme tyypillisintä virhettä, joita tehdään pilafin valmistuksessa, ovat seuraavat: tarkkaile itseäsi.

Pilafin reseptejä voi olla monia, mutta valmiin ruuan vaatimuslista on aina suunnilleen sama..

Riisin tulee olla murenevaa ja aromaattista, eikä se saa muistuttaa tavallista puuroa..

Siksi on tärkeää päästä eroon tämän itämaisen ruuan valmistamiseen liittyvistä puutteista, muistelee kokki Yulia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija.

Mistä virheistä on tärkeää päästä eroon?

Riisin valinta

Kaikki riisityypit eivät yleensä sovellu tähän ruokaan.Yleensä valmistaja yksinkertaistaa tehtävää ja tekee erityisen huomautuksen tuotteen pakkaukseen.Siksi älä ohita näitä tietoja.

Rasvan puute

Klassinen pilaf valmistetaan paitsi kasviöljystä: lampaanrasva on tärkeä komponentti.Tuloksena pilafista tulee juuri oikea määrä rasvaa ja makua.

Mausteiden puute

Jos tutkit pilafille tarkoitettujen mausteiden koostumusta, näet monia nimiä.Aito pilaf valmistetaan todella paljon mausteita käyttäen.

Siksi älä unohda mausteiden käyttöä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit