KotiRuokaKotitekoista tomaattimurskaa valmistettaessa ei tarvitse keittää.

Kotitekoista tomaattimurskaa valmistettaessa ei tarvitse keittää.

Tomaattipasta auttaa kotiäitejä, kun heidän täytyy valmistaa kastiketta, ensiruokaa tai kaalikääryleitä sekä monia muita kulinaarisia mestariteoksia..

Se ei ole niin kallista, että siinä pitäisi säästää, mutta kun tomaattisato on hyvä, voit valmistaa tahnan kotikeittiössä..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille kuinka valmistaa tomaattipastaa.

Tarvitset:

  • tomaatit – 2 kg.
  • suolaa maun mukaan.
  • sokeri – 1-2 rkl.l.
  • kasviöljy – 2-3 rkl.l.
  • valkosipuli – 2-3 neilikkaa.
  • basilikaa maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Puhtaat tomaatit on kuorittava, leikattava ja täytettävä mehulla ja poistettava siemenet.

    2.Tahnan valmistukseen käytetään vain tomaattimassaa ilman kuorta.Se on vietävä lihamyllyn läpi tai hienonnettava tehosekoittimella.

    3.Valmis sose tulee jättää hienoon siivilään tai sideharsoon useita tunteja ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.

    4.Kun olet valmis, lisää hienonnettu valkosipuli, mausteet ja yrtit, sekoita, kaada steriloituihin purkkeihin ja säilytä pimeässä ja viileässä.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit