KotiRuokaKuinka herkullista onkaan paistaa munakoisoja uunissa: se on uskomatonta

Kuinka herkullista onkaan paistaa munakoisoja uunissa: se on uskomatonta

Toisin kuin kaikkia vihanneksia, munakoisoja ei syödä, koska niitä tulee pöydälle melko harvoin..

On aika päästä yli ajatuksesta, että tämä vihannes soveltuu vain sämpylöiden ja kaviaarin valmistukseen.Se on monipuolinen ainesosa nopeisiin välipaloihin tai täyteen illalliseen.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka munakoisot leivotaan herkullisesti.

Tarvitset:

  • munakoiso 2-3 kpl.
  • kasviöljy 3 rkl.l.
  • paprika 1 tl.l.
  • aromaattisten yrttien seos 1 tl.l.
  • valkosipuli 2-5 kynttä.
  • suolaa, pippuria maun mukaan.
  • tuoreita vihreitä.
  • Kuinka kokata

    1.Puhtaat munakoisot tulee leikata ristikkäin pieniksi 1-1,5 cm paksuisiksi ympyröiksi.

    2.Katkeruuden poistamiseksi sinun on suolattava valmisteet ja jätettävä munakoisot 15 minuutiksi, sitten huuhdeltava vedellä.

    3.Sekoita kulhossa kasviöljy ja mausteet luettelon mukaan.Pujota valkosipuli siihen puristimen läpi ja sekoita huolellisesti.

    4.Kun öljy on kyllästetty mausteiden ja valkosipulin aromeilla, upota munakoisot siihen.

    5.Anna kasvisten marinoitua 10-15 minuuttia, esilämmitä uuni 200 asteeseen.

    Laita palat muottiin tai leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista.

    Ennen tarjoilua ripottele päälle hienonnettuja yrttejä.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit