KotiRuokaKuinka keittää kesäkurpitsaa kermakastikkeessa: sopii lisukkeeksi tai alkupalaksi.

Kuinka keittää kesäkurpitsaa kermakastikkeessa: sopii lisukkeeksi tai alkupalaksi.

Ylijääneistä kesäkurpitsoista voi valmistaa hyvin nopeasti herkullisen alkupalan tai lisukkeen illalliselle.

Erikoiskastikkeen ansiosta ruokalaji on maukas, runsas ja kevyt.Ja sitä voi tehdä muustakin kuin kesäkurpitsasta tai nuorista kesäkurpitsoista.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännestä luokasta kertoi, miten kesäkurpitsaa valmistetaan kermakastikkeessa.

Tarvitaan:

  • kesäkurpitsaa 500 gr.
  • kerma 100 ml.
  • jauhot 1-2 rkl.л.
  • tilliä ja valkosipulia maun mukaan.
  • suolaa ja mausteita maun mukaan.
  • kasviöljy.
  • Miten valmistetaan

    1.Kuori kesäkurpitsa kuoresta ja tarvittaessa siemenistä, leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.

    2.Paneroi aihio huolellisesti jauhoissa ja paista kuumennetulla pannulla kasviöljyssä kullanruskeaksi.

    3.Kun valmis, kaada joukkoon kerma, sekoita ja hauduta miedolla lämmöllä.

    4.Hienonna valkosipuli, tilli ja kun kerma sakenee, lähetä se pannulle, sekoita ja ota pois liedeltä minuutin kuluttua.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit