KotiRuokaKuinka keittää linssit oikein, jotta ne ovat herkullisia: 3 tärkeää asiaa

Kuinka keittää linssit oikein, jotta ne ovat herkullisia: 3 tärkeää asiaa

Linssejä voidaan epäilemättä pitää yhtenä terveellisimmistä ruoista..

Tämä on arvokkain korkealaatuisen kasviproteiinin ja muiden tärkeiden alkuaineiden lähde..

Siksi sinun on opittava valmistamaan tämä arvokas palkokasvi oikein.Lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kiinnittää huomiota kolmeen tärkeään seikkaan.

Mitä he ovat?

Harkitse linssien valikoimaa

Jotkut linssit sopivat keittoihin ja soseisiin, koska ne kypsyvät nopeasti ja hyvin.Muut lajikkeet pitävät muotonsa hyvin ja voivat olla hyvä lisuke.

Kypsennysaika riippuu tästä.

Huuhtele

Kaikentyyppisiä palkokasveja kypsennettäessä esiliotus on tärkeä osa valmistusta.Linssejä ei tarvitse liottaa.

Se on kuitenkin pestävä pitkään ja perusteellisesti.

Mausteet

Linssistä tulee maukkaampia ja kirkkaampia vain, jos löydät oikeat mausteet.Erinomaisia ​​vaihtoehtoja ovat asafoetida, rakeistettu valkosipuli, kuuma paprika, kurkuma, jauhettu inkivääri ja curry.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit