KotiRuokaKuinka keittää maissia suussa sulavasti kattilassa: paras tapa on nimetty.

Kuinka keittää maissia suussa sulavasti kattilassa: paras tapa on nimetty.

Tuoreesta keitetystä maissista nauttimiseen ei ole enää paljon aikaa, joten ei kannata vitkastella.

Tämä tuote on aina koko perheen herkku, jota kukaan ei varmasti jätä väliin.

Jotta maissista tulisi täydellistä, se on kuitenkin kypsennettävä kunnolla, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Miten keität herkullista maissia kattilassa

Tarvittavat ainekset: Maissin valmistukseen tarvittavia ainesosia

– 4 tammenterhoa;
– 3 litraa vettä;
– Merisuola (oman harkinnan mukaan).

Kypsennysprosessi

Ota kimpaleet ja kuori ne hyvin.Varmista, että itse maississa ei ole ’karvoja’ jäljellä.Pese tähkät tarvittaessa.

Lehdet on pestävä hyvin veden alla ja asetettava aivan pannun pohjalle.

Laita maissi joukkoon.Haluttaessa mukulat voi halkaista useampaan osaan.

Kaada määritetty määrä vettä.Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä.Sen jälkeen on tarpeen seurata kypsyyttä: kaikki riippuu lajikkeen ominaisuuksista.

Jotkin lajikkeet ovat valmiita 10-20 minuutin kuluttua, kun taas toiset kypsyvät pari tuntia.

Suolaa käytetään vasta tarjoilun yhteydessä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit