KotiRuokaKuinka keittää sieniä oikein: mitä jokaisen kotiäidin pitäisi tietää

Kuinka keittää sieniä oikein: mitä jokaisen kotiäidin pitäisi tietää

Jotta sienet todella miellyttäisivät sinua laadullaan, sinun tulee opetella kypsentämään niitä oikein..

Kaikki eivät tunne tätä tuotetta koskevia perussuosituksia..

Siksi niistä on syytä muistuttaa monia, sanoo kokki Yulia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija.

Mistä säännöistä sinun tulisi tietää?

Jos poimit sieniä itse tai ostit ne spontaanimarkkinoilta

On aina tärkeää muistaa, että tällaiset sienet tarvitsevat välitöntä huomiota omistajalta.On tärkeää aloittaa niiden puhdistus ja ensimmäinen lämpökäsittely lähes välittömästi keräyksen tai oston jälkeen.

Vesi

Melko pieni määrä sieniä tarvitsee liotusta.Yleensä ei ole suositeltavaa jättää niitä nesteeseen pitkäksi aikaa, koska se pilaa niiden laadun.

Erikoisruokia

Kaikki eivät muista, että jotkut materiaalit eivät sovellu sieniruokien valmistukseen.Näitä ovat valurauta ja tina.Älä myöskään kypsennä kuparisissa astioissa.

Varastointiaika

Harvat ihmiset tietävät, että sieniä sisältäviä ruokia ei voida säilyttää pitkään.Yleensä ne tulee kuluttaa ensimmäisten 24 tunnin aikana.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit