KotiRuokaKuinka keittää täydellisen valkoista ja tiheää riisiä: salainen lisäaine - yksi teelusikallinen...

Kuinka keittää täydellisen valkoista ja tiheää riisiä: salainen lisäaine – yksi teelusikallinen riittää.

Täydellisesti kypsennetty riisi on riisiä, joka on valkoista, tiivistä ja murenevaa.

Monet herkkusuut valittavat, etteivät he aina onnistu valmistamaan tällaista puuroa.

Joskus ruoka tulee liian tahmeaa ja ylikypsää.Lisäksi rouheet eivät välttämättä ole kypsennyksen seurauksena kauneimman värisiä.

Miten välttää tällaiset kulinaariset epäonnistumiset? Miten varmistaa, että riisipuurosta tulee aina täydellistä?

On tarpeen käyttää salaista lisäainetta, josta kertoi ’Belnovosti’ -verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.

Mitä lisätä riisiä keitettäessä, jotta ruokalaji olisi valkoista ja mureaa

Omenaviinietikan kaltainen tuote tulee kokin avuksi.

Yksi teelusikallinen tätä nestettä lisätään veteen, jossa aiot keittää riisin.

Edellä mainitun komponentin ansiosta rouheet saavat valkoisuutta ja tiheyttä.

Riisi ei tartu toisiinsa.Puurosta tulee murenevaa.

Lisäksi keitettyä riisiä voidaan käyttää turvallisesti salaatin ainesosana.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit