Täydellisesti kypsennetty riisi on riisiä, joka on valkoista, tiivistä ja murenevaa.
Monet herkkusuut valittavat, etteivät he aina onnistu valmistamaan tällaista puuroa.
Joskus ruoka tulee liian tahmeaa ja ylikypsää.Lisäksi rouheet eivät välttämättä ole kypsennyksen seurauksena kauneimman värisiä.
Miten välttää tällaiset kulinaariset epäonnistumiset? Miten varmistaa, että riisipuurosta tulee aina täydellistä?
On tarpeen käyttää salaista lisäainetta, josta kertoi ’Belnovosti’ -verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.
Mitä lisätä riisiä keitettäessä, jotta ruokalaji olisi valkoista ja mureaa
Omenaviinietikan kaltainen tuote tulee kokin avuksi.
Yksi teelusikallinen tätä nestettä lisätään veteen, jossa aiot keittää riisin.
Edellä mainitun komponentin ansiosta rouheet saavat valkoisuutta ja tiheyttä.
Riisi ei tartu toisiinsa.Puurosta tulee murenevaa.
Lisäksi keitettyä riisiä voidaan käyttää turvallisesti salaatin ainesosana.