Jos kala paistetaan amatöörin toimesta, se ei koskaan saa laadukasta kuorta: tämä taito on vain kokeneiden kokkien ulottuvilla.
Kuoren tulee olla kauniin värinen, rapea ja ohut..
Tämän ansiosta herkun makuominaisuudet paranevat tuntuvasti, sanoo lehtemme kulinaristi, keittiömestari Julia Arkhipova.
Mitkä 3 kuoren salaisuutta tulevat emäntien avuksi
Kuivaus
Tiedetään, että kala on pestävä ja puhdistettava, jolloin se kastuu.Tällaista tuotetta ei voi koskaan kypsentää kunnolla.Siksi on pakollista kuivata kala laadullisesti ennen kypsennystä.
’Jauhohuntu’
On tarpeen yhdistää vehnäjauhot, valitut mausteet ja suola, sekoittaa, lähettää polyeteenipussissa.Seuraavaksi lähetämme kalanpalat ja aloitamme ravistelun.
Näin saadaan aikaan täydellinen panerointi, josta syntyy kuori.
Paistaminen
Koskaan ei ole hyvä idea lähettää kalaa liian vähän öljyä sisältävälle, liian vähän kuumennetulle pannulle: tuote vain pilaantuu.Pannun on oltava kuuma ja öljykerroksen on oltava vähintään seitsemän millimetriä.