KotiRuokaKuinka paistaa kalaa rapealla pinnalla: kokeneet kokit paljastavat 3 salaisuutta

Kuinka paistaa kalaa rapealla pinnalla: kokeneet kokit paljastavat 3 salaisuutta

Jos kala paistetaan amatöörin toimesta, se ei koskaan saa laadukasta kuorta: tämä taito on vain kokeneiden kokkien ulottuvilla.

Kuoren tulee olla kauniin värinen, rapea ja ohut..

Tämän ansiosta herkun makuominaisuudet paranevat tuntuvasti, sanoo lehtemme kulinaristi, keittiömestari Julia Arkhipova.

Mitkä 3 kuoren salaisuutta tulevat emäntien avuksi

Kuivaus

Tiedetään, että kala on pestävä ja puhdistettava, jolloin se kastuu.Tällaista tuotetta ei voi koskaan kypsentää kunnolla.Siksi on pakollista kuivata kala laadullisesti ennen kypsennystä.

’Jauhohuntu’

On tarpeen yhdistää vehnäjauhot, valitut mausteet ja suola, sekoittaa, lähettää polyeteenipussissa.Seuraavaksi lähetämme kalanpalat ja aloitamme ravistelun.

Näin saadaan aikaan täydellinen panerointi, josta syntyy kuori.

Paistaminen

Koskaan ei ole hyvä idea lähettää kalaa liian vähän öljyä sisältävälle, liian vähän kuumennetulle pannulle: tuote vain pilaantuu.Pannun on oltava kuuma ja öljykerroksen on oltava vähintään seitsemän millimetriä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit