KotiRuokaKuinka paljon sokeria ja suolaa tarvitset tomaattien pyörittämiseen: Neuvostoliiton kotiäitien resepti

Kuinka paljon sokeria ja suolaa tarvitset tomaattien pyörittämiseen: Neuvostoliiton kotiäitien resepti

Ihanteelisten tomaattien tulisi maistua hieman makealta marinadista riippuen.Sen valmistamiseksi sinun on noudatettava tiukasti reseptiä ja tekniikkaa..

Juuri tämä resepti sai suosion Neuvostoliiton kotiäitien keskuudessa, ja saumat voitiin säilyttää huoneenlämmössä..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka suolataan täydelliset tomaatit talveksi.

Tarvitset:

  • tomaatit 2 kg.
  • sipuli.
  • valkosipuli 3 kynttä.
  • tilliä 1-2 sateenvarjoa.
  • herukan ja kirsikan lehtiä 2-3 kpl.
  • suolaa 2 rkl.l.
  • sokeria 4 rkl.l.
  • etikka (9%) 4 rkl.l.
  • Kuinka kokata

    1.Pese tomaatit ja lävistä ne haarukalla tai hammastikulla (kuori ei repeä kuumasta marinadista).

    2.Laita kirsikan ja herukan lehdet, hienonnettu valkosipuli, renkaiksi leikattu sipuli, tillin sateenvarjot ja sitten tomaatit puhtaan 3 litran purkin pohjalle.

    3.Kun olet valmis, kaada kaiken päälle kiehuvaa vettä, anna hautua 8-10 minuuttia, kaada vesi kattilaan, kiehauta, lisää etikka, suola ja sokeri.

    4.Tölkit täytetään kuumalla marinadilla, kääritään rullalle, käännetään ympäri ja jätetään peitettyinä, kunnes ne jäähtyvät.

    Sen jälkeen voit laittaa sen säilytykseen.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit