KotiRuokaKuinka parantaa borschtin makua: tärkeimmät kulinaariset salaisuudet paljastettiin

Kuinka parantaa borschtin makua: tärkeimmät kulinaariset salaisuudet paljastettiin

Huolimatta siitä, että borssi sisältää suuria määriä erilaisia ​​​​komponentteja, tämä ei estä keitosta joskus muuttumasta yllättävän keskinkertaiseksi..

Tästä syystä sinun tulee aina pitää mielessä tärkeät vaihtoehdot tietyn ruuan maun parantamiseksi..

Kokki Yulia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija, kertoi mitkä temput auttavat sinua saavuttamaan haluamasi.

Kuinka parantaa borschtin makua?

Työskentele liemen kanssa

Kuten käy ilmi, vaikein osa on valmistaa kunnollinen liemi.Tässä tapauksessa itse borssista tulee rikas ja aromaattinen.

Siksi kokeneet kokit käyttävät usein erilaisia ​​lihalajeja parantaakseen borschtin laatua.

Minimi peruna

Monet ihmiset lisäävät liikaa perunoita unohtaen, että tämä ’tukkii’ maun.Yritä siksi lisätä vähemmän perunoita.

Älä unohda vihreitä

Tämä lisäys tekee keitosta uskomattoman herkullisen.Voit lisätä klassisia vihreitä – persiljaa, tilliä, vihreää sipulia.

Salo

Tämä on tärkein lisäys, joka tekee borssista täydellisen.Tuote murskataan yhdessä valkosipulin kynsien kanssa huhmareella ja lisätään valmiiseen borssiin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit