KotiRuokaKuinka parantaa paistettujen perunoiden makua: kaikki eivät tiedä näistä temppuista

Kuinka parantaa paistettujen perunoiden makua: kaikki eivät tiedä näistä temppuista

On monia temppuja ja menetelmiä, jotka auttavat paistetuista perunoista tulemaan todella täydelliseksi ruokalajiksi..

Siksi näitä salaisuuksia kannattaa käyttää jatkuvasti keittiössä..

Kokki Julia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija, kertoo tarkalleen, mitkä hienoisuudet parantavat paistettuja perunoita.

Kuinka parantaa ruuan makua?

Eläinrasvat

Jos haluat perunoistasi olevan maukkaampia ja täyteläisempiä, käytä paistamiseen eläinrasvoja.

Näitä ovat laardi, lintujen (kana ja ankka) nahasta saatu rasva ja pekoni.Nämä perunat hämmästyttävät jopa gourmetin.

Ruoanlaitto

Tämä temppu miellyttää niitä, jotka rakastavat erityisesti ranskalaisia ​​perunoita.Astiasi tulee olemaan mahdollisimman samanlainen.Sinun tarvitsee vain laittaa hienonnetut perunat kiehuvaan veteen kirjaimellisesti viideksi minuutiksi.

Kuivauksen jälkeen alamme paistaa.

Öljyä ja mausteita

Kasviöljyn tulee olla hajuton, jotta se ei eroa paistettujen perunoiden kanssa.Mausteita ei pitäisi olla paljon: kolme asentoa riittää.

Voit valita kurkumaa, meiramia ja rosmariinia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit