KotiRuokaKuinka parantaa paistettujen perunoiden makua: kaikki eivät tiedä näistä vinkeistä.

Kuinka parantaa paistettujen perunoiden makua: kaikki eivät tiedä näistä vinkeistä.

On olemassa runsaasti niksejä ja tekniikoita, joiden avulla paistetuista perunoista voi tulla todella täydellisiä ruokalajeja.

Kannattaa siis hyödyntää näitä salaisuuksia säännöllisesti omassa keittiössä.

Lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, jakaa vinkkejä siitä, miten paistettuja perunoita voi parantaa.

Miten parantaa ruokalajin makua?

Eläinrasvat

Jos haluat saada perunoista maukkaampia ja täyteläisempiä, kannattaa valita paistamiseen eläinrasvoja.

Näitä rasvoja ovat esimerkiksi silava sekä lintujen (kuten kanan ja ankan) nahasta saatava rasva, esimerkiksi pekoni. Nämä perunat tekevät vaikutuksen jopa gourmet-pöydässä.

Keittäminen

Tämä temppu miellyttää erityisesti niitä, jotka pitävät chipsistä. Ruokasi tulee olemaan mahdollisimman samankaltainen. Sinun tarvitsee vain keittää silputut perunat kiehuvassa vedessä kirjaimellisesti viiden minuutin ajan.

Kuivaamisen jälkeen siirry paistamisvaiheeseen.

Öljy ja mausteet

Kasviöljyn tulee olla hajutonta, jotta se ei aiheuttaisi kontrastia paistettujen perunoiden maun kanssa. Mausteita ei tarvitse olla paljon; kolme riittää.

Voit valita esimerkiksi kurkumaa, meiramia ja rosmariinia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit