KotiRuokaKuinka parantaa perunamuusin laatua: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Kuinka parantaa perunamuusin laatua: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Perunamuusi ei aina onnistu niin kuin suunnittelimme.

Siksi kannattaa tutustua perustekniikoihin, joiden avulla lisukkeesta tulee entistä parempi.

Lehtimme kulinaristinen keittiömestari Julia Arkhipova kertoo, mikä voisi olla meille hyödyllistä tässä tapauksessa.

Mitä salaisuuksia kannattaa tietää?

Älä keitä perunoita suurissa vesimäärissä

Jos et halua valmiissa soseessa olevan vetistä jälkimakua, sinun on lisättävä pieni määrä vettä.Sen tarvitsee vain peittää mukulat.

Öljy

Lisää hieman kasviöljyä kypsennyksen aikana, jotta perunat olisivat maukkaampia ja täyteläisempiä.Voit korvata sen pienellä palalla voita.

Tämä myös nopeuttaa ruoanlaittoprosessia.

Suolaa

Sose voi muuttua mauttomaksi, jos unohdat lisätä suolaa heti kypsennyksen aikana.Jos lisäät komponentin jo valmistettuihin perunoihin, tämä ei paranna tilannetta.

Vihreä

Jotta sose olisi maukkaampaa, sinun tarvitsee vain lisätä yrttejä kypsennyksen aikana.Riittää, että säännölliset varret lisätään kypsennysprosessin aikana kunnollisen aromin saamiseksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit