KotiRuokaKuinka parantaa rapupuikkosalaatin makua: kotiäidit jakoivat salaisuutensa

Kuinka parantaa rapupuikkosalaatin makua: kotiäidit jakoivat salaisuutensa

Raputikkusalaatti voi olla joko tuttu ruoka opiskelijapöytään tai vaikkapa juhlapöydän herkkuja..

On harvinaista nähdä yksinkertainen ruokalaji nauttivan näin suosiosta..

Salaisuus on yksinkertainen: rapupuikkosalaatti hämmästyttää aina tasapainoisella maullaan ja ihanteellisella ainesosien yhdistelmällä.Mutta ruokaa voi parantaa, sanoo kokki Yulia Arkhipova, lehdemme ruoanlaitto-alan asiantuntija.

Miten tämä saavutetaan

Juusto

Laadukas juusto ei ole vielä pilannut yhtäkään ruokaa: päinvastoin, ruoasta tulee hienostunutta, maukasta, mureaa ja tyydyttävää.On parasta käyttää kovia lajikkeita.

Juusto tulee ensin raastaa.

Pekingin kaali

Tämä komponentti antaa salaatille keveyden ja ripauksen armon tunteen.Kiinankaali tekee salaatista aina paremman.Voit myös kokeilla salaatinlehtiä.

Mausteet

Mikä tahansa salaatti tulee kirkkaammaksi, jos lisäät kastikkeeseen hieman timjamia, rosmariinia ja mustapippuria.Mutta voit turvallisesti valita mausteet harkintasi mukaan ja saavuttaa täydellisen yhdistelmän.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit