KotiRuokaKuinka puristaa 3 kertaa enemmän mehua sitruunasta: pieni temppu

Kuinka puristaa 3 kertaa enemmän mehua sitruunasta: pieni temppu

Sitruunamehua käytetään laajasti ruoanlaitossa..

Se on loppujen lopuksi tärkeä ainesosa joissakin makeisissa ja monissa salaattikastikkeissa..

Lisäksi hapanjuomaa voidaan käyttää kalan kypsentämiseen.

Voit myös yksinkertaisesti lisätä sitruunamehua veteen: saat virkistävän ja erittäin terveellisen juoman.

Mutta monet amatöörikokit valittavat, etteivät he voi puristaa tarpeeksi mehua sitrushedelmistä.

Mutta ammattilaiset tietävät yhden tempun, jonka avulla voit saada paljon mehua yhdestä sitruunasta.

Tämän tempun jakoi Julia Arkhipova, Belnovostin verkkojulkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri.

Kuinka puristaa paljon mehua sitruunasta

Laita sitruuna kattilaan ja kaada vesi astiaan.

Nestettä tulee olla juuri sen verran, että sitrushedelmät peittyvät kokonaan.

Poista sitruuna, aseta vesikulho liedelle ja käynnistä poltin.

Kun neste on hyvin kuumennettu (lämpötilan tulisi olla noin 50 astetta), laita sitruuna siihen.

Tasan 120 sekunnin kuluttua poista hedelmät ja odota, kunnes ne eivät ole enää kovin kuumia.

Pyöritä lämmin sitruuna pöydän yli, leikkaa sitrushedelmät pituussuunnassa ja aloita mehun puristaminen syvään astiaan.Käytä haarukkaa, älä lusikkaa!

Saat 3 kertaa enemmän mehua kuin tavallisesti.Ensinnäkin korkea lämpötila ’pakottaa’ sitruunan ’luovuttamaan’ paljon nestettä.Toiseksi mehun runsautta helpottaa kuoren pehmeys.Kolmanneksi, suuren leikkauksen avulla voit myös puristaa paljon juomaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit