Herkullisia tomaatteja voi sulkea talveksi, jos reseptiin lisää luonnonhunajaa.
Sanotaan, että tällaiset valmisteet eivät riitä talvella, vaikka niitä kuinka käärisi.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan kertoi, miten kokata.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Tomaattimehun voi valmistaa itse tai käyttää kaupasta ostettua.Lisää siihen mausteet ja hauduta 30 minuuttia.
2.Pese tomaatit, kuori valkosipulit ja aseta ne steriileihin purkkeihin.
3.Lisää keittämisen lopussa tomaattimehuun etikkaa ja kaada kuuma marinadi purkeissa olevien tomaattien päälle.
4.Laita ne kattilaan, jossa on vettä, ja steriloi 30 minuutiksi, kääri ne sitten kokoon ja kun aihiot jäähtyvät – laita ne pois säilytystä varten.