KotiRuokaKuinka suolaa laardia oikein: tärkeimmät salaisuudet on paljastettu

Kuinka suolaa laardia oikein: tärkeimmät salaisuudet on paljastettu

Jotkut pitävät laardia haitallisena tuotteena, joten he yrittävät olla ostamatta sitä ollenkaan..

Mutta tämä on väärä käsitys..

Ihraa ei tietenkään pidä syödä suuria määriä joka päivä: siitä ei ole juurikaan hyötyä.Mutta pieni määrä laardia on varmasti hyödyllistä.Herkullisin laardi on se, jonka valmistat itse, on varma lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Siksi on aiheellista päivittää tietoa tästä aiheesta.

Mitä herkullisen laardin salaisuuksia kotiäitien tulisi muistaa?

Mitat

Jotta ihra olisi maukasta, suolaamista varten se tulee jakaa välittömästi sopivan kokoisiksi paloiksi.On parasta tehdä enintään 150 gramman kappaleita.

Mutta ei kannata leikata vähemmän.

Valmistelu

Kun tuote on pesty perusteellisesti, on suositeltavaa poistaa ylimääräinen kosteus talouspaperilla ennen suolaamista.

Suolan valinta

Älä oleta, että mikään suola kelpaa.Paras vaihtoehto objektiivisesti katsottuna on karkea suola: laardista tulee aina täydellinen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit