KotiRuokaKuinka täyttää kesäkurpitsa: siitä tulee ravitsevaa ja maukasta

Kuinka täyttää kesäkurpitsa: siitä tulee ravitsevaa ja maukasta

Kesakurpitsa voidaan jalostaa välipaloiksi, tai voit valmistaa siitä täyden aterian..

Tämä ei koske vain pannukakkuja.Täytettyjä kesäkurpitsaa voidaan tarjoilla illalliseksi, eikä sinun tarvitse hävetä tämän ruoan kanssa..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka kesäkurpitsa täytetään herkullisiksi.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa – 1 kpl.
  • jauheliha – 200 gr.
  • tomaatti – 1 kpl.
  • suolaa, mausteita ja valkosipulia maun mukaan.
  • majoneesi – 100 gr.
  • juusto – 75 gr.
  • Kuinka kokata

    1.Leikkaa nuoret kesäkurpitsat tai kesäkurpitsat veneiksi.Asettele viipaleet voideltulle uunipellille tai uunivuokaan.

    2.Sekoita jauheliha mausteiden ja hienonnetun valkosipulin kanssa ja leikkaa tomaatit viipaleiksi.

    3.Täytä kesäkurpitsa jauhelihalla, laita päälle tomaatit ja kaada päälle majoneesia.

    Paista uunissa kunnes jauheliha on valmis, ja muutama minuutti ennen sen valmistamista muista ripotella kesäkurpitsaa juustoraasteella.Hyvää ruokahalua!

    Aiemmin kerroimme, miksi jauhettuihin kotletteihin pitää lisätä korppujauhoja.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit