KotiRuokaKuinka tehdä herkullisia ja reheviä makkara-juustopannukakkuja, jotka leikataan kauniisti

Kuinka tehdä herkullisia ja reheviä makkara-juustopannukakkuja, jotka leikataan kauniisti

Oletko kyllästynyt tavallisiin pannukakkuihin? Ei hätää!.

Tee vain toinen versio tästä ruoasta..

Voit esimerkiksi tehdä pannukakkuja makkara- ja juustotäytteellä.

Tämä ruokalaji on erittäin maukas ja tyydyttävä.Tämä on täydellinen aamiainen.

Lisäksi tämäntyyppisellä pannukakulla on uskomattoman herkullinen ulkonäkö: jauhotuotteet näyttävät upeilta leikattuna.

Belnovosti-verkostojulkaisun kulinaarisen alan asiantuntija, neljännen luokan kokki ja leipuri Julia Arkhipova jakoi ruuan reseptin.

Resepti pannukakkuihin makkaralla ja juustolla

Ensin sinun on valmistettava taikina.Ota syvä astia, kaada siihen puoli lasillista kefiiriä ja riko yksi muna.

Sekoita seos, lisää 100 grammaa siivilöityjä jauhoja, puoli teelusikallista ruokasoodaa sekä ripaus suolaa ja kidesokeria.

Jälleen perusteellisen sekoittamisen jälkeen pannukakkupohja on melkein valmis.Anna seoksen seistä noin neljännestunnin ajan.

Leikkaa taikinan haudutessa keitetty makkara (sitä pitäisi saada 8 ohutta viipaletta) ja juusto (tarvitset 4 viipaletta).

Kaada seuraavaksi osa taikinasta kuumennetulle paistinpannulle 4 pannukakun valmistamiseksi.Aseta makkaraviipale, juustolautanen jokaisen päälle ja toinen pala makkaraa päälle.

Täytä kaikki ’rakenteet’ jäljellä olevalla taikinalla.

Tämän jälkeen ei jää enää muuta kuin paistaa pannukakut molemmilta puolilta kullanruskeiksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit