KotiRuokaKuinka tehdä kaalirullista mehukkaampia: kaikki eivät tiedä näistä temppuista

Kuinka tehdä kaalirullista mehukkaampia: kaikki eivät tiedä näistä temppuista

Monet pitävät kaalikääröistä niiden ihanan aromin, tasapainon ja erinomaisen maun vuoksi..

Lihan, kaalin ja riisin yhdistelmää voidaan perustellusti pitää win-win..

Joskus kaalirullat voivat kuitenkin olla epämiellyttävä yllätys, kun ne kuivuvat, toteaa lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Kuinka tehdä kaalirullista mehukkaampia ja maukkaampia

voita

Tämä tuote tekee myös kuivasta lihasta mehukkaamman, pehmeämmän ja maukkaamman.Kokit ovat yhtä mieltä siitä, että jokaiseen kaalirullaan on viisaampaa piilottaa pieni kuutio voita.

Tässä tapauksessa astiasta tulee mahdollisimman herkkä, maukas ja mehukas.

Salo

Jokaisella on omat mieltymyksensä siitä, minkä tyyppisestä lihasta valmistetaan kaalisämpylöiden täyte.Jos se ei ole sianlihaa, sinun tulee lisätä myös pieni pala tuoretta laardia jauhelihan kanssa.

Riisi

Monet ihmiset yrittävät keittää enemmän kaalirullia säästäen samalla täytteessä.Sinun ei pitäisi tehdä niin.Jos lisäät paljon riisiä, kaalikääröistä tulee erittäin kuivia ja kaukana ihanteellisista.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit