KotiRuokaKuinka tehdä lihalle yleismarinadi kananmunista: hämmästyt.

Kuinka tehdä lihalle yleismarinadi kananmunista: hämmästyt.

Jotta lihasta tulisi aromikasta, maukasta ja mehukasta, marinadi on välttämätön.

Kuitenkin harvinaista on kuulla, että kananmunia käytettäisiin pääasiallisena ainesosana.

Tämä on juuri se, mikä tekee marinadista universaalin, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova. Se sopii mille tahansa lihalle tai siipikarjalle. Tämän tyyppisen marinadin avulla voit kokata shashlikin lisäksi myös paistaa lihaa.

Miten valmistetaan munamarinadi

Ainesosaluettelo

– Kaksi munaa;
– Kolme valkosipulinkynttä;
– Pieni lusikallinen korianteria (jauhettuna);
– Kaikki muut mausteet ja suola.

Kypsennysprosessi

Tämä marinadi on nopea ja helppo valmistaa. Käytä haarukkaa saadaksesi kananmunat homogeeniseen tilaan. Lisää sen jälkeen murskattu valkosipuli, suola, mausteet ja korianteri.

Käsittele liha saadulla marinadilla. Liha tulee antaa marinoitua vähintään tunnin ajan ennen kypsentämistä. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi on kuitenkin suositeltavaa odottaa vähintään kolme tuntia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit