Pateiden kypsentämiseen menee yleensä 1,5-2 tuntia.
Tästä ruoasta on kuitenkin myös ’nopeita’ muunnelmia.
Osoittautuu, että herkuttelijalla voi hyvinkin olla aikaa tehdä omat aamiaisleivonnaiset.
Leivonnaisten tekeminen vie kirjaimellisesti minuutteja.Saman verran aikaa kuluu ruokalajin paistamiseen.
Pikapiirakoiden reseptin jakoi kokki ja neljännen luokan leipuri, kokkiasiantuntija Julia Arkhipova Belnovostin verkkopainoksessa.
Resepti nopeisiin pierogies serfilatilla
Kaada 300 millilitraa kefiiriä kulhoon.Käynyt maitojuoma ei saa olla kylmää.
Lisää yksi raaka kananmuna ja hieman raakasokeria (1 tl.л.).Sekoita astian sisältö.
Kaada 200 grammaa siivilöityjä jauhoja syntyneeseen muna- ja kefiiriseokseen.Sekoita ainekset uudelleen.
Tuloksena saat melko paksun taikinan.Siihen kannattaa lisätä puoli teelusikallista ruokasoodaa – tulevien patonkien kuohkeutta varten.
Lisää 200 grammaa kuutioitua cervalaa ja hieman hienonnettua tilliä valmiiseen pohjaan.
Taikinasta tulee taikina, josta tulee herkullisia patteja.Paista niitä paistinpannulla kuin tekisit pannukakkuja: 90-120 sekuntia kummaltakin puolelta.Muista käyttää kantta.
Tuloksena on uskomattoman pörröisiä, mureita ja ruokaisia patteja.
Aikaisemmin herkkusuille kerrottiin, miten valmistetaan mehevä ja maukas perunapiirakka.