KotiRuokaKuinka tehdä täydellinen liemi: pääsäännöt on paljastettu

Kuinka tehdä täydellinen liemi: pääsäännöt on paljastettu

Kaikki eivät voi valmistaa hyvää lientä, mutta ensiruoat ovat monien ruokavalion perusta..

Ei ole mikään salaisuus, että maukas ja aromaattinen keitto on ihanteellinen vaihtoehto lounaaksi..

Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä oppia keittämään unelmiesi liemi, sanoo lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.Riittää, kun oppii vain tietyt perussäännöt.

Mitä he ovat?

Lihan tulee olla jäähdytetty

On tärkeää ymmärtää, että herkullisin ja laadukkain liemi valmistetaan tuoreesta tuotteesta.Tässä tapauksessa sen maku ja visuaaliset ominaisuudet ovat parhaimmillaan.

Erikoiskäsittely

Jotkut kotiäidit eivät edelleenkään pese lihaa ja siipikarjaa ennen kypsennystä, mikä on vakava virhe.Tämän tärkeän prosessin tulisi kestää vähintään neljäsosa tuntia.

Jos et halua tehdä tätä, poista vesi keittämisen jälkeen ja lisää uusi neste.

Luu

On myös tärkeää muistaa, että et todellakaan voi valmistaa runsasta lientä, jos otat vain lihaa.

Siksi luu on yksi tärkeimmistä komponenteista.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit